Academic journal of Health Sciencies of the Royal Academy of Medicine of the Balearic Islands
English  |  Castellà
     

 
 


 

 
 • Polítiques editorials


 • Academic Journal of Health Sciences, official journal of Medicine, òrgan de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears, va aparèixer el 1986 amb l'objectiu de donar curs a les inquietuds científiques i fomentar l'esperit d'investigació dels professionals de la sanitat balear i amb la pretensió suplementària de projectar en la societat temes d'interès sanitari. La revista sotmet els manuscrits a revisió anònima per almenys dos experts externs (peer-review).

  Objectius, temàtica i abast 

  Academic Journal of Health Sciences publica en català, castellà o anglès treballs originals, articles de revisió i especials, cartes al director i altres escrits d'interès relacionats amb les ciències de la salut i presta particular atenció als provinents de centres hospitalaris, de la xarxa d'atenció primària i de la Universitat.

  Política d'accés lliure

  Aquesta revista proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l'intercanvi global de coneixement.

  ISSN: 1579 - 5853 (ed. impresa); 2255 - 0569 (ed. electrònica)

 • Should be Empty:
 
Academic Journal of Health Sciencies
ISSN Digital: 2255-0569
Journal of the Royal Academy of Medicine of the Balearic Islands © 2012

C/ Campaner, 4.
07003 Palma
Balearic Island - Spain
Tel. 0034971721230
Avís legal | Contacte
Es recomana usar navegadors compatibles amb CSS3 i HTML5